Bouldertour

Bossche bollen en boulderen

2 juli 2019 - Roos de Boer

We zijn er over uit: Bossche bollen en boulderen gaat heel goed samen. De nieuwe hal in Den Bosch heeft sowieso de beste naam voor een hal: Bossche Boulders. Na het hele proces tot opening gevolgd te hebben, waren we verheugd voor de grote dag!

 

.. En we waren niet de enige, direct al de hele hal vol klimmers, vrienden en bekenden. Leuk om te zien hoe het is geworden, erg ruim en tjokvol interessante routes. Een plek om vaker naar toe te gaan!

 

Zowaar een 'spring'-route geprobeerd en gehaald! Wel van de tweede kleur, maar gezien dat mijn zwakste punt is, voelt het goed om te halen. Verder een goed opwarm-niveau met mint-blauw, een gevarieerd tweede niveau paars en voor mij al genoeg uitdaging in groen en geel. Genoeg te beklimmen!

Laatste bezoeken

Boulder tours

Meer informatie

Boulderen

Boulderen is een leuke, spectaculaire tak van de klimsport. Zonder touwen klim je tot een hoogte van maximaal 4,5 meter. Doordat er een dikke mat onder ligt is vallen geen probleem. 

lees meer…

Wat is de bouldertour?

Boulderen is een creatieve sport. Een deel van de uitdaging is het oplossen van de puzzel die de routebouwers voor je gemaakt hebben. Het is daarom erg leuk om af en toe naar een andere hal te gaan dan de hal die het dichts bij je in de buurt is. Andere muurvormen, andere grepen en vooral andere routebouwers zorgen voor leuke afwisseling.

lees meer…

Over ons

Bereik ons via: roos *at* bouldertour.nl (*at* vervangen door @ en het is een e-mailadres).

lees meer…

Meedoen

De eerste bouldertour in 2016 is naast Roos en Vincent ook door Elske helemaal "voltooid", maar er hebben veel meer mensen een gedeelte van de tour meegedaan. Dit vinden wij heel gezellig. Boulderen is namelijk ook een heel sociale sport.

lees meer…
Instagram @bouldertour.eu