Bouldertour

Vernieuwde Monk Eindhoven

19 februari 2018 - Roos de Boer

Op naar de vernieuwde Monk Eindhoven, nieuwe locatie, nieuwe wanden: nieuwe stek met zelfde sfeer. De grepen zijn al direct glad, muziek is niet mijn smaak, doch een goede sessie en erg leuke routes. Zo ver van de oude hal ligt het niet, daarbij om de hoek van de oude locatie dus de locals kunnen het nog vinden. Betekent een gezellige sfeer en trainen in dezelfde ruimte als Julia Meijer.

Een ruime hal met een mooie variatie aan wanden en een brug. Geweldig, hier kan ik me goed vermaken! Trainingsruimte en gezellig bargedeelte ontbreken niet.

Laatste bezoeken

Boulder tours

Meer informatie

Boulderen

Boulderen is een leuke, spectaculaire tak van de klimsport. Zonder touwen klim je tot een hoogte van maximaal 4,5 meter. Doordat er een dikke mat onder ligt is vallen geen probleem. 

lees meer…

Wat is de bouldertour?

Boulderen is een creatieve sport. Een deel van de uitdaging is het oplossen van de puzzel die de routebouwers voor je gemaakt hebben. Het is daarom erg leuk om af en toe naar een andere hal te gaan dan de hal die het dichts bij je in de buurt is. Andere muurvormen, andere grepen en vooral andere routebouwers zorgen voor leuke afwisseling.

lees meer…

Over ons

Bereik ons via: roos *at* bouldertour.nl (*at* vervangen door @ en het is een e-mailadres).

lees meer…

Meedoen

De eerste bouldertour in 2016 is naast Roos en Vincent ook door Elske helemaal "voltooid", maar er hebben veel meer mensen een gedeelte van de tour meegedaan. Dit vinden wij heel gezellig. Boulderen is namelijk ook een heel sociale sport.

lees meer…
Instagram @bouldertour.eu